5 načina da koristite tarot karte ako ne znate da tumačite

 

Ćao Tarot bebice! Danas ću sa vama podeliti nekoliko korisnih načina da upotrebite vas tarot špil čak i ako ne znate da tumačite karte. Svaka savremena veštica treba da ima lični tarot špil. To ne znači da sve žene imaju vremena da se posvete ovaj praksi toliko dugo i temeljno da nauče da čitaju karte.

To što imate karte, a niste naučili da ih profesionalno tumačite, nije razlog da one sede zapostavljene u nekoj fioci. Evo šta sa njima možete i treba da radite:

MANIFESTACIJA

Tarot špil možete koristiti za jednostavne i svakodnevne rituale manifestacije. Ono što vam je taj dan neophodno prevedete na konkretnu kartu. Evo nekoliko primera da ilustruju na šta mislim:

Ljubav: karta Ljubavnici
Energija: karta Snaga ili Vitez štapova
Intuicija: Prvosveštenica
Novac: Devetka diskova (pentakla)
Oporavak: Zvezda
Sreća ili dobre vesti: Sunce

Kada znate koja karta vam je potrebna, izvucite je iz špila i stavite na vrh tako da jedina bude vidljiva. Dok ostatak špila stoji sa slikama na dole, vaša izabrana karta i okrenuta napred. Njena energija i značenje će vas pratiti i olakšati vam da manifestujete ono što ste zamislili.

PREPORUČUJEMO TAROT KARTE

RAZVOJ INTUICIJE

Intuicija je naš prvi instinkt, ona je unutrašnji kompas koji nam uvek pokazuje pravi put. Pitanje je samo da li ga vidimo i razumemo. Da biste pojačale vašu intuiciju dovoljno je da spavate sa špilom ispod jastuka. Takođe možete spavati samo sa kartom Prvosvestenica ispod jastuka. Ovu kartu takođe možete držati u ruci dok energetski čistite sebe i prostor.

DNEVNI SAVET

Ne morate biti profi tumač tarota da biste izvlačile dnevnu kartu koja će vam dati savet za taj dan. Profesionalno tumačenje karata je izazovno zato što zahteva da ih povezujete u jednu priču, da njihova pojedinačna značenja pretočite u jednu celinu.

Sa druge strane, dosta je lako skapirati i šta nam poručuje jedna karta. Nju možete izvući tako što sve karte postavite na ravnu površinu i prelazite rukom polako preko njih dok ne osetite koja vas najviše privlači. Drugi način izvlačenja dnevne tarot karte jeste da mešate sve dok jedna ne ispadne sama.

Bez obzira što niste zapamtili značenje svih karata, lako ćete izguglati za tu jednu. Osim korisnih dnevnih motivacija i saveta, redovno izvlačenje dnevne karte će isplatiti i na dugi rok, jer ćete bez mnogo muke naučiti većinu značenja pojedinačnih karata.

ZA EFIKASNIJE RITUALE

Svaki ritual može biti obogaćen i dodatno osnažen ubacivanjem pravih tarot karata.

Recimo da koristite Rich Witch sveću za pokretanje sopstvenog biznisa. možete dodatno pojačati efekte rituale tako što ćete prisloniti ili ispod sveće staviti kartu As diskova.

PREPORUČUJEMO RICH WITCH SVEĆU ZA NOVAC I RAZVOJ KARIJERE

Tokom rituala plodnosti oko sveće možete staviti kartu Carica i As pehara (za devojčicu) ili As štapova (za dečaka).

Ako koristite RX Mercury sveću za učenje i uspeh na fakultetu, upalite je sa kartom Vitez mačeva za još bolji rezultat.

PREPORUČUJEMO RX MERCURY SVEĆU

 

PRIZIVANJE DEMONA

Sada ulazimo u malo opasniju magijsku teritoriju. ne preporucujem prizivanje demona ukoliko niste dobro upoznati sa svim rizicima. Ali istina je da svaki demon ima tarot kartu za koju se vezuje i korišćenje te karte olakšava prizivanje samog demona.

Kada prizivamo demone neophodno je da to radimo jako pažljivo, odmereno i precizno kako ne bismo trpeli negativne posledice. Osim izrade sigila, u rituala dti tarot kartu koja odgovara demonu.

Ako ne znate da se pravilno zaštitite od negativnih energija i entiteta, nemojte mi slučajno prizivati demone čak i ako znate njihove karte, sigile i druge elemente.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
ŠTA SU EKLIPSE I ZAŠTO SU VAŽNE
SEKS MAGIJA: IZABERI KRISTAL, IZABERI ORGAZAM
RAZLIKE IZMEĐU ZAPADNE I ISTOČNE ASTROLOGIJE – ĐOTIŠ