10 stvari koje svaka iskusna veštica poseduje

 

Ćao Tarot bebice! Danas sastavljamo listu 10 najosnovnijih stvari koje su potrebne vešticama da bi se redovno i uspešno bavile magijom. Kada počnete da razvijate vašu praksu, normalno je da na početku nemate većinu ovih stvari i nije neophodno da velikom brzinom akumulirate sve.

1. Bela žalfija
Ovo je jedan onaj osnovnih sastojaka u Arsenalu svake veštice, od početnica do najiskusnijih. Dim žalfije tera negativnu energiju i čisti prostor takođe nas štiti od zla. koristi se za sve od čišćenja osoba, prostorija, preko kristala i sveća.

2. Crna so
Pored bele žalfije to je takođe jedan od najosnovniji sastojaka u magijskoj praksi. To ima snažno zaštitnička dejstva zbog čega se koristi za otvaranje magičnih krugova prilikom prizivanja različitih entiteta. Crna so je posebno efikasna za zaštitu, skidanje crne magije ili teranje bilo kakve negativnosti. Ovde možete pročitati više od crne soli i kako se ona pravi.

3. Sveće
Rituali sa svećama su najlakši način da našu magiju vidimo na delu. Najveći broj rituala koje obavljam, a i veštice generalno, uključuju sveće. Njih možete obogatiti kristalima, mesečevom vodom, biljkama, koncem… ali i jednostavna bela sveća može da proizvede izuzetno snažnu magiju ukoliko se pravilno iskoristi.

4. Kristali
Poludrago kamenje je viševekovni proizvod zemlje. Kristali su neverovatni kanali i pojačivači energije. A šta je magija nego igra energije? Ovde možete pogledati nekoliko najosnovnijih kristala koje svaka veštica treba da poseduje da bi se uspešno bavila ritualnom magijom.

5. Tarot karte
Tarot karte su praktično sinonim za vešticu. Ova okultna praksa se koristi za predviđanje budućnosti, za savete, uvide i smernice. Tarot karte se takođe koriste u ritualnoj magiji kako bi smo prizvali nešto ili nekog. Kartu Ljubavnici bismo koristili u ritualima ljubavne magije, kao što bi smo kartu Zvezda koristili u ritualima oporavka.

NABAVI TAROT KARTE OVDE

6. Familijar
Familijarni su stvari koje posedujemo bitno, to su životinje sa kojima se povezujemo na više nivoa. Veza između veštice i njenog familijaran neobjašnjiva moćna i neraskidiva. Familiar su najčešće mačke a ja preferiram crne zato što su one najbolje protiv demona i negativnih energija.

7. Kada
Kada je neophodna za najbolje rituale lepote oslobađanja zaštite i za intuiciju. svaka veštica koja aktivna radi sa svojim magijskim magijskim intuitivni sposobnostima ima kadu.

8. Eterična ulja
Koncentrisana magija biljaka u vidu eteričnih ulja je odličan način da unesete malo magije u baš svakodnevni život pomoću aromaterapije. Eterična ulja su savršena za mazanje sveće pre rituala kao i za dodavanje u ritualne kupke. Ovde možete videti kako se koriste različita eterična ulja.

9. Mesečeva voda
Mesec se odnosi na našu dubinu, skrivene emocije, nesvesno i intuitivno. Veštice i Mesec dele posebnu vezu. Zbog toga se mesečeva voda najobilnije koristi u veštičiji praksi i ritualnoj magiji. U mojoj knjizi Vodič za moderne veštice imate detaljno objašnjenje kako se pravi i koristi mesečeva voda.

10. Oltar
Oltar je centralna figura u veštičjem domu. Svako može da napravi oltar i svaki oltar je jedinstven. A na vama je da izaberete čime ćete ga konstruisati i ukrasiti. Generalno oltar sadrži sveće, kristale, fotografije, cveće, školjke, talismane i različite amajlije.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
SEKS, MASTURBACIJA, MANIFESTACIJA
MAGIJA ETERIČNIH ULJA: MOĆ PRIRODE
BELA MAGIJA ZA CRNA VREMENA