10 Aplikacija za moderne veštice

 

Ćao Tarot bebice! Danas ću sa vama podeliti 10 aplikacija koje koristim za tarot, astrologiju (horoskop), mesečeve faze i kristale. U telefonu imam sve što je neophodno današnjim vešticama da se lako bave magijom. Za uspešno izvođenje rituala je važno pogoditi pravo vreme – prema Mesecu, planetarnim pozicijama, natalnim tranzitima i retrogradnim planetama. Takođe je vaćno da znate osnove astrologije i tarota kada se bavite magijom i izvodite rituale.

1. Mystic Mondays

Ova aplikacija je dostupna za android i ios korisnike. MysticMondays aplikaciju koristim svaki dan i svima bih je preporučila zbog estetike i sadržaja. Ima Card of the day funkciju sa detaljnim objašnjenjem značenja dnevne karte. Nema opciju otvaranja karata, več samo pojedinačna tumačenja sveke karte. Iako minimalna u funkcijama, ova aplikacija ima mnogo detaljnija i bolja objašnjenja značenja svih karata u odnosu na druge. Kada me neka karta zbuni ili mi je potreban brzi podsetnik Mystic Mondays je aplikacija koju otvaram bez izuzetka. Tumačenja su relativno kratka ali pogađaju suštinu svake karte i odlično objašnjavaju značenja u obrnutom položaju.

2. Golden Thread Tarot

Ova aplikacija je dostupna za android i ios korisnike. Minimalistička estetika obiluje simbolikom iz klasičnog Raider-Waite špila što je čini odličnom za početnike, ova aplikacija kida u skoro svakom smislu. Funkcija karta dana (Card of the day) omogućava da svaki dan izvučete jednu kartu, dobijete kratko tumačenje i onda zabeležite svoje raspoloženje i osećanja koja ste vezali za nju. Aplikacija prati vaša raspoloženja koja možete pogledati naknadno u nedeljnim i mesečnim grafikonima.

Ova aplikacija sadrži kratka objašnjenja za svaku kartu, ali su po mom mišljenju su ona nedovoljno razjašnjena i mogu služiti više kao podsetnik ljudima koji već znaju da tumače karte. Ono što je pozitivna strana Golden Thread aplikacije je raznovrsnost Tarot otvaranja koje možete da simulirate na telefonu i naučite u praksi. Tu su standardna otvaranja poput keltskog krsta, ali i posebna otvaranja za ljubav, karijeru i lični razvoj.

PREPORUČUJEMO SUPREME WITCH PAKET

3. AstroMatrix

Ova aplikacija je dostupna za android i ios korisnike. Odlična je za praćenje ličnih tranzita i šalje dnevne notifikacije o promenama u planetarnim pozicijama. Sa ovom aplikacijom u telefonu nema opasnosti da ćete propustiti vest o sledećem rerogradnom Merkuru. Ima dobra objašnjena aspekata. AstroMatrix takođe nudi opciju uporednog horoskopa, odnosno sinastrije, ali su te analize dosta površne i umeju da isključe ključne aspekte.

4. Time Nomad

Ova aplikacija je dostupna samo za ios korisnike. Time nomad je jako slična aplikacija Astro Matrixu samo ne nudi detaljna objašnjenja pozicija, aspekata i tranzita, već samo obaveštava o astro promenama. Dobra je za ljude koji se razumeju u astrologiju i žele samo navedene planetarne promene u narednom periodu.

PREPORUČUJEMO VODIČ ZA VEŠTICE

5. Moon

Ova aplikacija je dostupna samo za ios korisnike. Vrlo svedena i jednostavna aplikacija koja je odlična za praćenje tačne faze u kojoj se nalazi Mesec. U procentima govori koliko je Mesec obasjan, 0% je prazan odnosno mračni Mesec, 100% je pun Mesec.

6. Moony

Ova aplikacija je dostupna samo za android korisnike. Slična aplikaciji Moon samo za korisnke androida. Ova aplikacija govori u kojoj je fazi Mesec, u kom astrološkom znaku i pored toga označava za kakve radnje je ta faza povoljna. Ako želite kao prave veštice da organizujete dnevne aktivnosti i obaveze u skladu sa mesečevim menama, onda je ovo aplikacija za vas.

7. CoStar

Ova aplikacija je dostupna samo za ios korisnike. Jedna od najpopularnijih modernih astro aplikacija. CoStar je super zato što vam pored standardnih astroloških prognoza i horoskopa govori na koje aspekte života treba da se fokusirate u bliskoj budućnosti. Isto tako vam govori u kojim poljima ćete imati više stresa i izazova. Njihov algoritam uzima sve vaše natalne podatke pri generisanju dnevnih horoskopskih saveta.

8. Astroguide

Ova aplikacija je dostupna samo za ios korisnike. Astroguide nudi zanimljive analize kompatibilnosti između svih zodijačkih znakova. Takođe daju analize pojedinačnih znakova i konkretne savete kako da zavedete i smuvate simpatiju pomoću astrologije.

PREPORUČUJEMO GOALS SVEĆU ZA
LEPOTU, POPULARNOST I RAZVOJ ZDRAVIH NAVIKA

9. Crystals Guide

Ova aplikacija je dostupna samo za android korisnike. Odlična mini enciklopedija kristala i jedna od mojih omiljenih aplikacija. Navedeni su svi važni kristali (Roze Kvarc, Gorski Kristal, Tigrovo Oko, Labradorit, Hematit, Tirkiz, Citrin, Ametist, Malahit…). Osim generalnih informacija o kristalima možete da odredite najbolji kristal prema datumu rođenja ili imena. Takođe imaju podelu kristala prema čakrama.

10. Stone

Ova aplikacija je dostupna samo za ios korisnike. Estetski jako privlačna i dobro dizajnirana aplikacija za bebe veštice koje rade sa kristalima. Prikazani su razni kristali sa osnovnim informacijama i konkretnim ritualnim primenama. Tako početnici u magiji mogu bez mnogo cimanja da odrede koje kristale da kupe za ritual koji planiraju.

🔮

POSETITE
TAROTBEJB MAGIC SHOP
TAROTBEJB INSTAGRAM
TAROTBEJB YOUTUBE

🔮

čitajte još
10 APLIKACIJA ZA MODERNE VEŠTICE
Satana, Saturn i Đavo
5 RAZLIKA IZMEĐU BLIZANAČKIH DUŠA I KARMIČKE VEZE