Znakovi zodijaka koji imaju najjače magijske sposobnosti

 

Ćao Tarot bebice! Ovo je još jedan blog koji povezuje magiju i astrologiju. Danas ću vam pisati o horoskopskim znakovima koji imaju najjače predispozicije da se uspešno bave magijom. Vodeni i vazdušni znakovi imaju najveće šanse da postignu dobre rezultate kada se bave magijom, bacanjem čini i prizivanjem anđela i demona. Element vazduha korespondira sa magijom, činima i veštičarstvom generalno. Vodeni znakovi gospodare intuicijom, a emocije koje osećaju intenzivnije od ostalih znakova zodijaka su velika prednost u okultnoj praksi.

Osobe rođene u nekom od sledećih znakova su najčešće vidovite i odlično se snalaze u čitanju sudbine, tarota, suptilnih znakova i samih ljudi. Nihova intuicija je najača od svih znakova u horoskopu i oni najbolje znaju kako da je kontrolišu i prate.

RIBE

Ljudi rođeni u znaku Riba su tradicionalno najintuitivniji i najviše vidoviti od svih astroloških znakova. Njighova osećajnost može da ih sputava u mnogim živonim sferama i često je viđena kao slabost, ali ova osobina ih čini najboljim vešticama. Ribe domniraju magijom, Tarotom i svime okultnim. 

Karta velike arkane koja pripada Ribama: Mesec

Element iz male arkane koji pripada Ribama: Pehari

ŠKORPIJA

Škorpije su zajedno sa Ribama dva znaka sa najviše magijskih sposobnosti. Škorpije ne samo da su vidovite, one uživaju u okultnom. Kao što biste mogli da pretpostavite, Škorpije se najbolje snalaze na polju crne i seks magije. Njih ne plaši istraživajnje mračne strane Tarota i u stanju su da bacaju jako moće čini.

Karta velike arkane koja pripada Škorpijama: Smrt

Element iz male arkane koji pripada Škorpijama: Pehari

RAK

Rakovi podjednako lako čitaju i ljude i Tarot karte. Ovaj znak je generalno dosta senzitivan i duboko empatičan – dve osobine koje se u magiji dosta cene. Rakovi takođe imaju nenadmašivu intuiciju i kada nauče da se vode njom potpuno su nezaustavljivi. Rakovi su najmoćniji kada veruju u sebe.

Karta velike arkane koja pripada Rakovima: Kočija

Element iz male arkane koji pripada Rakovima: Pehari

VODOLIJA

Vodolije se najbolje snalaze u situacijama kada treba ni iz čega da stvore nešto kreativno. Vodolije su znak sa najviše mašte što im omogućava da budu jako moćne veštice. Njihova spiritualnost i slobodan duh im pomažu da lako vide budućnost zbog čega su sjajne u čitanju Tarota, a superiorna kreativnost im je jača strana kada treba da stvaraju nove čini, rituale i napitke.

Karta velike arkane koja pripada Vodolijama: Zvezda

Element iz male arkane koji pripada Vodolijama: Mačevi

 

Za magijske konsultacije i tarot čitanja pišite na: Tarotbejb@gmail.com

6 Comments
 • Dijana
  Posted at 10:55h, 20 September Reply

  U znaku sam riba, a u podznaku skorpija 😂
  I ovo je fenomenalno, hvala ti 😄

  • Ana Jakšić
   Posted at 11:43h, 20 September Reply

   Vaaaau! Svaka čast na kombinaciji, ja sam dupli vazduh, ali mi u ostatku natalne dominiraju vodeni znakovi

 • Jelena Jaksic
  Posted at 22:44h, 20 September Reply

  A strelac? Gde je strelac? Hoću i strelca na spisku 🙂

  • Ana Jakšić
   Posted at 14:41h, 24 September Reply

   Nema strelca ovde, bice drugi put! <3

 • Andjela
  Posted at 10:30h, 22 September Reply

  Znak skorpija podzak skorpija mesec skorpija
  Kod mene je to bas veselo

Post A Comment