MAGIČNE RITUALNE SVEĆE

Svaka sveća je ručno izrađena i unikat. Dolazi u staklenoj ambalaži i sadrži kombinaciju kristala, boja, prirodnih mirisnih ulja i bijaka za poseban magijski rezultat. Uz sveću dobijate kovertu sa detaljnim uputstvom za magični ritual.
Uz kupovinu sveće se ostvaruje 50% popusta na tarot čitanje od sat vremena.
Vreme gorenja je 15-20 sati.
Moguće je slanje u sve delove Srbije.

 

CENA: 1000 dinara.

 

LOVE SPELL

Sveća za sve vrste ljubavnih rituala. Ako želiš da smuvaš simpatiju, ponovo probudiš duboka osećanja u bivšem dečku ili samo da osiguraš ljubav u postojećoj vezi. Roze sveća sa crvenim šljokicama, kombinacijom kristala, eteričnih ulja i biljaka za ljubavne magijske efekte.

KLIKNITE OVDE DA NARUČITE.

 

REBIRTH

Sveća za oslobađanje od dečka i ublažavanje emotivnog bola. Ova sveća se koristi u ritualima kada želimo nekoga da prebolimo. Roze sveća sa srebrnim šljokicama, kombinacijom kristala, eteričnih ulja i biljaka za snagu, samostalnost i lečenje slomljenog srca.

KLIKNITE OVDE DA NARUČITE.

 

FALL IN LUST

Sveća za buđenje strasti bila sa partnerom ili sama. Kada želiš da pokreneš varnice koristiš ovu sveću. Odlična je i za rituale seks magije. Roze sveća sa zlatnim šljokicama, kombinacijom kristala, eteričnih ulja i biljaka za požudu, strast, seksipil i vatru.

KLIKNITE OVDE DA NARUČITE.

 

RICH WITCH

Sveća za izgradnju karijere, sopstvenog biznisa, za više rezultata i para na poslu. Koristi se u ritualima za rast, bogatstvo, vođstvo i uspeh. Zelenkasta sveća sa zlatnim šljokicama, kombinacijom kristala, eteričnih ulja i biljaka za materijalno izobilje.

KLIKNITE OVDE DA NARUČITE.

 

GOALS

Sveća za postizanje ličnih ciljeva. Kada želite da razvijete neku zdravu naviku, promenite ishranu, ostavite pušenje… Ovo je takođe sveća za rituale lepote, populanosti i atraktivnosti. Plava sveća sa plavim šljokicama, kombinacijom kristala, eteričnih ulja i biljaka za emotivnu stabilnost, istrajnost, lepotu, samopouzdanje i snagu.

KLIKNITE OVDE DA NARUČITE.

 

RX MERCURY

Sveća za ublažavanje loših efekata retrogradnog Merkura. Može da se koristi i kada Merkur nije retrogradan, u tom slučaju je najbolja za dobru komunikaciju, fakultet i mentalne sposobnosti. Plava sveća sa  srebrnim šljokicama, kombinacijom kristala, eteričnih ulja i cveća za jasnu komunikaciju, oštar um, koncentraciju i sreću.

KLIKNITE OVDE DA NARUČITE.

 

 

 

Za više informacija kontaktirajte tarotbejb@gmail.com