MAGIČNE RITUALNE SVEĆE

Luksuzne sveće po pristupačnoj ceni:

 

Sadrže dragoceno poludrago kamenje, boje i prirodna mirisna ulja za poseban magijski rezultat. Prave se u staklenoj ambalaži. Uz sveću dobijate kovertu sa uputstvom za izvođenje rituala.

 

Dostava za Srbiju se plaća pouzećem. Ako naručujete za inostranstvo prvo ide uplata.

 

CENA: 1500 dinara.

 

LOVE SPELL

Sveća za sve vrste ljubavnih rituala. Ako želiš da smuvaš simpatiju, ponovo probudiš duboka osećanja u bivšem dečku ili samo da osiguraš ljubav u postojećoj vezi. Roze sveća sa ljubičastim šljokicama, kombinacijom kristala, eteričnih ulja i biljaka za ljubavne magijske efekte.

KLIKNITE OVDE DA NARUČITE.

 

RICH WITCH

Sveća za izgradnju karijere, sopstvenog biznisa, za više rezultata i para na poslu. Koristi se u ritualima za rast, bogatstvo, vođstvo i uspeh. Zelenkasta sveća sa zlatnim šljokicama, kombinacijom kristala, eteričnih ulja i biljaka za materijalno izobilje.

KLIKNITE OVDE DA NARUČITE.

 

RX MERCURY

Sveća za ublažavanje loših efekata retrogradnog Merkura. Može da se koristi i kada Merkur nije retrogradan, u tom slučaju je najbolja za dobru komunikaciju, fakultet i mentalne sposobnosti. Plava sveća sa  srebrnim šljokicama, kombinacijom kristala, eteričnih ulja i cveća za jasnu komunikaciju, oštar um, koncentraciju i sreću.

KLIKNITE OVDE DA NARUČITE.

 

GOALS

Sveća za postizanje ličnih ciljeva. Kada želite da razvijete neku zdravu naviku, promenite ishranu, ostavite pušenje, steknete neku veštinu… Ovo je takođe sveća za rituale lepote, populanosti i atraktivnosti. Plava sveća sa plavim šljokicama, kombinacijom kristala, eteričnih ulja i biljaka za emotivnu stabilnost, istrajnost, lepotu, samopouzdanje i snagu.

KLIKNITE OVDE DA NARUČITE.

 

CUSTOM

Custom sveća se pravi prema vašim specifičnim željama ukoliko vam nijedna od prethodnih ne odgovara.

KLIKNITE OVDE DA NARUČITE.

 

 

Za više informacija kontaktirajte tarotbejb@gmail.com