KOJU KNJIGU ZA MAGIJU MOŽEŠ DA MI PREPORUČUJEŠ?

S obzirom da ovo pitanje dobijam jako često odlučila sam da napišem knjigu za početnike u magiji. Zove se Vodič za moderne veštice i može da se naruči preko ove forme. Postoji slična literatura na engleskom ali je teže dostupna. Na srpskom jeziku nisam uspela da pronađem adekvatnu knjigu koja bi bila savremena sinteza magijske prakse za žene i zato sam napravila moju. U knjizi su pokrivene sve osnove magije (definicija magije, veštice, uvod u tarot, astrologiju, magija sveća, Meseca, boja, kristala, biljaka, sigila, seks magija, telesna magija, božanstva, neuspeh u magiji, veštičji praznici, praktični saveti za veštice i 50 originalnih rituala). Vodič Za Veštice predstavlja intersekciju moje spiritualne, seksualne i feminističke prakse. Moj pristup magiji je savremen i lišen tabu tema.

 

TREBA MI RITUAL, DA LI MOŽEŠ DA MI POMOGNEŠ?

Ako želiš ritual prvo pogledaj sve objave na ovom sajtu gde ima više besplatnih. Takođe možeš da kupiš magičnu ritualnu sveću koja ima sve potrebne sastojke i detaljno uputstvo. I na kraju možeš da naručiš moju knjigu koja ima 50 rituala za sve potrebe.

 

GDE KUPUJEŠ TAROT KARTE?

Obične (Rider-Waite) tarot karte možete da nađete u svim knjižarama Lagune i Vulkana u Srbiji. Taj tarot špil može da se kupi bez knjige. Preporučujem Rider-Waite špil jer je to klasičan dizajn tarota kojim se najlakše uče značenja. Ja te karte koristim  u svakodnevnom radu sa kljentima. Posebno dizajnirane tarot karte možete naći po raznim knjižarama i New age radnjama.

 

GDE KUPUJEŠ KRISTALE?

Ja kristale kupujem na veliko tako da vama nije ta informacija od koristi. Preporučujem da guglate najbližu prodavnicu kristala u vašem gradu. Ako živite u malom mestu gde nema takve prodavnice, potražite Instagram naloge beogradskih prodavnica kristala koje šalju robu po celoj Srbiji.