GDE KUPUJEŠ KRISTALE?

Ja kristale kupujem na veliko tako da vama nije ta informacija od koristi. Preporučujem da guglate najbližu prodavnicu kristala u vašem gradu. Ako živite u malom mestu gde nema takve prodavnice, potražite Instagram naloge beogradskih prodavnica kristala koje šalju robu po celoj Srbiji.

 

KOJU KNJIGU ZA MAGIJU MOŽEŠ DA MI PREPORUČUJEŠ?

S obzirom da ovo pitanje dobijam jako često odlučila sam da napišem knjigu za početnike u magiji. Zove se Vodič za moderne veštice i može da se naruči preko mog profila ili mejla. Postoji slična literatura na engleskom ali je skuplja, mora da se plaća karticom i duže se čeka. Na srpskom jeziku nisam uspela da pronađem adekvatnu knjigu koja bi bila savremena sinteza magijske prakse za žene i zato sam napravila moju. U knjizi su pokrivene sve osnove magije (definicija magije, veštice, uvod u tarot, astrologiju, magija sveća, meseca, boja, kristala, biljaka, sigila, seks magija, telesna magija, božanstva, neuspeh u magiji, veštičji praznici, praktični saveti za veštice i 50 originalnih rituala). Knjiga predstavlja intersekciju moje spiritualne, seksualne i feminističke prakse. Moj pristup magiji je savremen i lišen tabu tema.

 

TREBA MI RITUAL, DA LI MOŽEŠ DA MI POMOGNEŠ?

Ako želiš ritual prvo pogledaj moj sajt gde ima više besplatnih. Takođe možeš da kupiš magičnu ritualnu sveću koja košta samo 1000 dinara i ima sve potrebne sastojke i detaljno uputstvo. I na kraju možeš da naručiš moju knjigu koja ima 50 rituala za sve potrebe.